RSS

21 Ekim 2012 Pazar

HAVUÇ TOPLAR

HAVUÇ TOPLAR

Malzemeler:
  • yarım kg havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • yarım paket pötibör bisküvi
  • varsa 1 çay bardağı dövülmüş ceviz

Hazırlanışı:
  1. yarım kg. havucu rendeliyorsunuz ve bir tencereye koyuyorsunuz. 1 su bardağı toz şekeri ekleyip havuçlar iyice yumuşayana kadar  ve suyunu çekene kadar pişiriyorsunuz.Ocağın altını kapatmadan cevizleri de ekliyorsunuz.
  2. havuçlar biraz soğurken yarım paket pötibör bisküviyi elimizle kırıp, soğuyan havuçlarla karıştırıyorsunuz. karışımdan ufak parçalar alıp, yuvarlıyor ve hindistan cevizine batırıyorsunuz.


0 yorum:

Yorum Gönder