RSS

11 Ekim 2012 Perşembe

KARNIBAHAR SALATASI
















KARNIBAHAR SALATASI

  • 1 orta boy karnıbahar
  • 2 havuç
  • 2 kırmızı biber
  • 2 yeşil biber
  • 4-5 dal taze soğan
  • 4-5 adet kornişon turşu
  • yarım demet dereotu
  • yarım demet maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Limon suyu
  • Tuz
( Karnıbahar istenilen ölçüde kesilerek yumuşayıncaya kadar tuzlu suda haşlanır,
süzülür. Diğer tüm malzemelerde istenilen boyutta kesilir karnıbahara eklenir.
Yağ, limon ve tuz tüm malzemenin üzerine dökülür. )

Püf : karnıbahar haşlanırken suyuna süt eklenirse kesinlikle kötü koku yapmıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder