RSS

20 Ekim 2012 Cumartesi

MISIR UNLU KIZARMIŞ PATLICAN

MISIR UNLU KIZARMIŞ PATLICAN

 
Malzemeler:
5-6 adet patlıcan
Mısırunu,
Kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı:
Patlıcanları verev soyuyoruz.Kaynayan tuzlu suya atıp patlıcanları haşlıyoruz.Haşlandıktan sonra iyice suyunun süzülmesi için kevgire koyup üzerine ağırlık koyuyoruz sonra karnıyarık gibi açıp mısır ununa buluyoruz.Sıvıyağda kızartıyoruz.Servis ederken üzerine yoğurt döküyoruz.Afiyet olsun çok güzel oluyor denemnizi öneririm.(özlemcim teşekkür ederim bu tarifi benimle paylaştığın için eline sağlık)

0 yorum:

Yorum Gönder