AĞLAYAN PASTA
4 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
3 yemek kaşığı kakao
Kabartma tozu,vanilya
Üzeri için:1 su bardağında iki parmak eksik soğuk sütle bir paket kremşantiyi çırpıyoruz.
Çikolata sos:Hazır çikolata sos(arkasında yazan süt ölçüsüyle pişiriyoruz.)
YAPILIŞI:İlk olarak çikolata sosu pişirip soğumaya bırakın.Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın daha sonra diğer mazemeleri katıp dikdörtgen borcama döküp pişiriyoruz.Kek ılındıktan sonra 1,5-2 su bardağı sütle her tarafını ıslatıyoruz.Kek tamamen soğuduktan sonra kremşantiyi sürüyoruz en üstede soğuyan çikolata sosu döküp afiyetle yiyoruz.
0 yorum:
Yorum Gönder