RSS

9 Ekim 2012 Salı

KİREMİTTE PALAMUT



KİREMİTTE PALAMUT


Kiremitte palamut malzemeleri

2 palamut


2 diş sarımsak

2 domates

2 sivri biber

100 gr tereyağı

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 çay kaşığı soya sosu

Çeyrek demet maydanoz

Tuz

Beyaz biber

Kiremitte palamut hazırlanışı
Kiremitte palamut: Balıkları temizleyin. Zeytinyağı ile tereyağını güveç kabına alın. Balığı güvece yerleştirin. İnce doğradığınız sarımsak, kabuklarını soyup doğradığınız domates ile biberleri üzerine ilave edin. Tuz, beyaz biber, soya sosunu ekleyip fırında pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Kiremitte palamut artık hazır, afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder