11 Ekim 2012 Perşembe
KURU BÖRÜLCE SALATASI(Manisa)
MALZEMELER : 2 su bardağı haşlanmış kuru börülce, 1 demet maydanoz, 1 bağ yeşil soğan, ½ demet dereotu, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 limonun suyu, 1 kase zeytinyağı
YAPILIŞI : 2 su bardağı haşlanmış kuru börülceye küçük küçük doğranmış 1 demet maydanoz, 1 bağ yeşil soğan, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilerek karıştırılır. Servis tabağına aktarılan salatanın üzerine ince ince kıyılmış ½ demet dereotu serpilir, Kuru Börülce Salatası servise hazırdır.
Etiketler:
APERATİFLER,
SALATALAR,
YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder