RSS

11 Ekim 2012 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ

PAÇANGA BÖREĞİ

- 2,5 Adet yufka
- 4 Adet yeşil biber
- 2 Adet domates
- 150 gr. pastırma
- Kaşar peyniri (rendelenmiş)
- 1 Çay kaşığı tuz, karabiber
- Kızartmak için sıvıyağ
( Öncelikler yufkaları 4 tane üçgen elde edecek şekilde kesin. Pastırmaları ince ince dilimleyip domates ve biberle birlikte 1-2 dakika soteleyin. İnce ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini pastırmalar soğuduktan sonra ilave edip bu harcı kalın sigara böreği şeklinde yufkalara sarın. Bu yufkaları kızgın yağda altlı üstlü kızartın. 2 ye bölerek sıcak servis yapabilirsiniz. )

0 yorum:

Yorum Gönder