RSS

11 Ekim 2012 Perşembe

ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASÜLYE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASÜLYE

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 5 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Zeytinyağı
  • Tuz
( Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayın. İstenilen boyutta kesin ve yıkayın.
Tencerede kıyılmış soğanı hafifçe öldürün.
Üzerine fasulyeleri onların üzerine
sarımsak ve kabukları soyulmuş küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
Tuz, şeker v
e göz kararı su ekleyerek pirişin. Yemek piştiğinde tencerede
soğutulduktan sonra servis edilebilir. )




0 yorum:

Yorum Gönder