ZEYTİNYAĞLI AYŞEKADIN FASÜLYE
- Yarım kilo taze fasulye
- 1 adet domates
- 1 adet soğan
- 5 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- Zeytinyağı
- Tuz
( Fasulyelerin kılçıklarını ayıklayın. İstenilen boyutta kesin ve yıkayın.
Tencerede kıyılmış soğanı hafifçe öldürün. Üzerine fasulyeleri onların üzerine
sarımsak ve kabukları soyulmuş küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
Tuz, şeker ve göz kararı su ekleyerek pirişin. Yemek piştiğinde tencerede
soğutulduktan sonra servis edilebilir. )
Tencerede kıyılmış soğanı hafifçe öldürün. Üzerine fasulyeleri onların üzerine
sarımsak ve kabukları soyulmuş küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
Tuz, şeker ve göz kararı su ekleyerek pirişin. Yemek piştiğinde tencerede
soğutulduktan sonra servis edilebilir. )
0 yorum:
Yorum Gönder