LEVREK BUĞLAMA
2 levrek
3 domates
3 biber
1 kase mantar
1 patates
1 limon
2 defne yaprağı
1 çay k. tane karabiber
1 tutam maydanoz
zeytinyağı
tuz
su
HAZIRLANIŞI: 2 adet levreği fileto şeklinde etini çıkartın. 1 kase mantarı iri olarak kesin. Tencereye mantarları ilave edin. 1 adet patatesi iri olarak kesin ve mantarların üzerine patatesleri ilave edin. Üzerine levrek balıklarını alın.
Üzerine ince kesilmiş biberleri ve domatesleri ilave edin. Üzerine 2 adet defne yaprağı ve tane karabiber ilave edin. Üzerine tuz zeytinyağı ve az miktarda su ilave edip pişirin. 1 tutam maydananozu ince olarak kesin. Pişmeye yakın balıkların üzerine ince kesilmiş maydanozu ilave edip servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder