RSS

11 Ekim 2012 Perşembe

LEVREK BUĞLAMA

LEVREK BUĞLAMA


2 levrek
3 domates
3 biber
1 kase mantar
1 patates
1 limon
2 defne yaprağŸı
1 çay k. tane karabiber
1 tutam maydanoz
zeytinyağŸı
tuz
su
HAZIRLANIŞI: 2 adet levreğŸi fileto şŸeklinde etini çıkartın. 1 kase mantarı iri olarak kesin. Tencereye mantarları ilave edin. 1 adet patatesi iri olarak kesin ve mantarların üzerine patatesleri ilave edin. Üzerine levrek balıklarını alın.

Üœzerine ince kesilmişŸ biberleri ve domatesleri ilave edin. Üzerine 2 adet defne yaprağŸı ve tane karabiber ilave edin. Üzerine tuz zeytinyağŸı ve az miktarda su ilave edip pişŸirin. 1 tutam maydananozu ince olarak kesin. PişŸmeye yakın balıkların üzerine ince kesilmişŸ maydanozu ilave edip servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder