Malzemeler:
2 yumurta,
3/4 su bardağı şeker,
1/2 su bardağı sıvıyağ,
2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt,
1,5 su bardağı un,
2 tepeleme tatlı kaşığı kakao,
1 tepeleme çay kaşığı kabartma tozu,
Vanilya.
Hazırlanışı:
Yumurta ve şekeri çırpın,
Yağ ve yoğurdu ekleyip çırpın,
Toz malzemelerin hepsini bir kapta karıştırıp sıvı karışıma azar azar ekleyerek çırpın,
Pürüzsüz kıvamlı bir karışım elde ettikten sonra sıkma torbasına alın,
Torbaya kalın bir uç takıp külahların 3/4′ünü doldurun,
Külahları fırın tepsisine dizin,
180 derecede 30 dk. pişirin.
Afiyet olsun…
Malzemeler:
2 yumurta,
3/4 su bardağı şeker,
1/2 su bardağı sıvıyağ,
2 yumurta,
3/4 su bardağı şeker,
1/2 su bardağı sıvıyağ,
2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt,
1,5 su bardağı un,
2 tepeleme tatlı kaşığı kakao,
1 tepeleme çay kaşığı kabartma tozu,
Vanilya.
Hazırlanışı:
Yumurta ve şekeri çırpın,
Yağ ve yoğurdu ekleyip çırpın,
Toz malzemelerin hepsini bir kapta karıştırıp sıvı karışıma azar azar ekleyerek çırpın,
Pürüzsüz kıvamlı bir karışım elde ettikten sonra sıkma torbasına alın,
Torbaya kalın bir uç takıp külahların 3/4′ünü doldurun,
Külahları fırın tepsisine dizin,
180 derecede 30 dk. pişirin.
Afiyet olsun…
1,5 su bardağı un,
2 tepeleme tatlı kaşığı kakao,
1 tepeleme çay kaşığı kabartma tozu,
Vanilya.
Hazırlanışı:
Yumurta ve şekeri çırpın,
Yağ ve yoğurdu ekleyip çırpın,
Toz malzemelerin hepsini bir kapta karıştırıp sıvı karışıma azar azar ekleyerek çırpın,
Pürüzsüz kıvamlı bir karışım elde ettikten sonra sıkma torbasına alın,
Torbaya kalın bir uç takıp külahların 3/4′ünü doldurun,
Külahları fırın tepsisine dizin,
180 derecede 30 dk. pişirin.
Afiyet olsun…
0 yorum:
Yorum Gönder