RSS

25 Eylül 2012 Salı

PÜF NOKTALAR&PRATİK BİLGİLER

DONDURUCUDA ISPANAK PÜRESİ
ISPANAKLI PASTA YAPMAK İSTEYENLERE HER AN ELLERİNİN ALTINDA OLMASI İÇİN ISPANAK PÜRESİNİ HAZIRLAYIP DONDURUCUYA ATMALARINI TAVSİYE EDİYORUM. TARİFİNE GELİNCE....

MALZEMELER

  • 1 KG ISPANAK
  • SICAK SU

YAPILIŞI

ISPANAKLARIN KÖK KISIMLARI ÇIKARILIP İYİCE YIKANIR. KAYNAYAN SUDA HAŞLANIR. SÜZÜLÜR. ROBOTTAN VEYA RONDODAN GEÇİRİLİR. ELDE EDİLEN PÜRE BİRER SU BARDAĞI ÖLÇÜSÜNDE PLASTİK KABLARA ALINIR. DONDURUCUYA KONUR. PASTA YAPMAK İSTEDİĞİNİZDE PÜRE ÇIKARILIR. DONUKLUĞU SALININCA RAHATLIKLA KULLANILABİLİR.

0 yorum:

Yorum Gönder