RSS

24 Eylül 2012 Pazartesi

ET KAVURMA

Kurban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
forumdasnetkurbankavurm Kurban Kavurma Tarifi Resimli
Malzemeler:


2 kg. kurban eti
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz,
kekik
Yemek Tarifi
Öncelikle kurban etlerini et kesme tahtasında kuşbaşı doğrayalım. Doğradığımız etleri bir süzgeç içinde iyice yıkayalım. Yıkadığımız etleri büyük bir tencereye alalım, ocağın üzerine koyalım, ara sıra karıştırarak pişmeye bırakalım. Et tamamen suyunu çektikten sonra. ki etler pişmiş olacaktır. Zeytinyağını ilave edelim, sürekli karıştırarak etleri sotelliyelim,3–4 dakika tuzunu ve kekiğini ilave edip ocaktan alalım. Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder